Skönhetsklinik i Kungsholmen

Skönhetsklinik i Kungsholmen – Din premiumdestination för Estetiska behandlingar inom Botox, fillers och andra skönhetsrelaterade behandlingar. Utförda av en sköterska med Masterutbildning och över 5 års erfarenhet.

Välkommen till Maysam Beauty Clinic, din ledande skönhetsklinik i Kungsholmen. Vi är specialiserade på att erbjuda högkvalitativa estetiska behandlingar som syftar till att förbättra ditt utseende och stärka ditt självförtroende. Här är varför Maysam Beauty Clinic är det bästa valet för dina skönhetsbehandlingar:

Varför Välja Maysam Beauty Clinic?

Expertis och Erfarenhet: Maysam, grundaren av kliniken, har en masterutbildning inom botox och fillers och över fem års erfarenhet i branschen. Hennes djupgående kunskap och skicklighet inom estetisk medicin garanterar att du får de bästa möjliga resultaten vid varje besök.

Personlig Anpassning: Vi förstår att varje person har unika behov och önskemål. Därför skräddarsyr vi alla våra behandlingar för att passa just dina specifika förutsättningar. Under din kostnadsfria konsultation diskuterar vi dina mål och utformar en behandlingsplan som är perfekt för dig.

Brett Utbud av Behandlingar: Vi erbjuder en mängd olika estetiska behandlingar, inklusive fillers, botox, microneedling och BioRePeel. Oavsett om du vill återställa volym, minska rynkor eller förbättra hudens struktur, har vi lösningen för dig.

Säkerhet och Kvalitet: På Maysam Beauty Clinic använder vi endast CE-märkta produkter av högsta kvalitet. Vår klinik följer strikta säkerhetsprotokoll för att säkerställa att varje behandling är säker och effektiv. Din trygghet är vår högsta prioritet.

Professionell och Vänlig Personal: Vårt team av certifierade behandlare är dedikerade till att ge dig en exceptionell upplevelse. Vi är här för att svara på alla dina frågor och säkerställa att du känner dig bekväm och väl omhändertagen från första kontakt till uppföljning efter behandlingen.

Klinisk Hudvård: För att maximera och upprätthålla resultaten från dina estetiska behandlingar erbjuder vi även klinisk hudvård för hemmabruk. Våra produkter från ledande märken som IS Clinical och Mesoestetic hjälper till att förbättra och bibehålla hudens hälsa på lång sikt.

Fördelar med Att Besöka Maysam Beauty Clinic

 1. Individuell Anpassning: Vi skräddarsyr varje behandling efter dina unika behov och mål.
 2. Erfarenhet och Kompetens: Maysams masterutbildning och över fem års erfarenhet säkerställer högsta kvalitet och säkerhet.
 3. Brett Behandlingsutbud: Vi erbjuder ett komplett utbud av estetiska behandlingar för att möta alla dina skönhetsbehov.
 4. Kvalitetsprodukter: Vi använder endast de bästa och mest säkra produkterna på marknaden.
 5. Personlig Service: Vårt team är dedikerat till att ge dig en bekväm och tillfredsställande upplevelse.

Investera i din hud och ditt välmående genom att boka en konsultation på Maysam Beauty Clinic idag. Upptäck hur våra skräddarsydda behandlingar kan förbättra ditt utseende och självförtroende. Välkommen till Maysam Beauty Clinic – din partner för naturlig skönhet i Kungsholmen.

Vill du läsa våra recensioner eller se fler referensbilder?

Vill du läsa recensioner om Maysam Beauty Clinic? Tryck här – Vi finns på sociala medier, vill du se bilder på utförda behandlingar? Besök gärna vår instagram!

På Google Reviews har vi över 150 recensioner och betyget 5,0 stjärnor.

Om Maysam

Maysam är en högt kvalificerad specialist med en masterutbildning i botox och fillers. Med över fem års erfarenhet inom estetiska behandlingar har hon utvecklat en djup förståelse för hur man bäst framhäver och förskönar ansiktsdrag. Maysam är känd för sitt noggranna och omsorgsfulla tillvägagångssätt, vilket gör att varje patient känner sig trygg och säker under behandlingen. Hennes expertis och passion för skönhetsvård återspeglas i de fantastiska resultaten och den höga nöjdheten hos hennes kunder.

Botoxbehandlingar för dig i Kungsholmen

Varför Välja Botox på Maysam Beauty Clinic?

Expertis och Erfarenhet: Maysam, grundaren av vår klinik, har en masterutbildning inom botox och fillers samt över fem års erfarenhet inom estetisk medicin. Hennes omfattande kunskap och skicklighet säkerställer att varje behandling utförs med högsta precision och säkerhet.

Anpassade Behandlingar: Vi förstår att varje individ har unika behov och önskemål. Under din kostnadsfria konsultation diskuterar vi dina mål och skräddarsyr en behandlingsplan som är anpassad efter dina specifika förutsättningar. Oavsett om du vill minska rynkor, förbättra ansiktssymmetri eller behandla medicinska tillstånd som migrän eller överdriven svettning, har vi lösningen för dig.

Fördelar med Botox:

 • Minskade Rynkor och Fina Linjer: Botox kan effektivt reducera rynkor och fina linjer på pannan, runt ögonen och mellan ögonbrynen, vilket ger dig ett ungdomligare utseende.
 • Medicinska Användningsområden: Utöver estetiska förbättringar används botox även för att behandla medicinska tillstånd såsom kronisk migrän, överdriven svettning (hyperhidros) och muskelspasmer.
 • Snabb och Enkel Behandling: Botoxbehandlingar är snabba och smärtfria, med minimal återhämtningstid. Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.
 • Naturliga Resultat: Våra erfarna behandlare säkerställer att resultaten ser naturliga ut och att dina ansiktsuttryck bevaras.

Säkerhet och Kvalitet: På Maysam Beauty Clinic använder vi endast botox av högsta kvalitet, köpt direkt från pålitliga leverantörer. Vi följer strikta säkerhetsprotokoll för att säkerställa att varje behandling är både säker och effektiv.

Professionell och Omtänksam Personal: Vårt team av certifierade behandlare är dedikerade till att ge dig en exceptionell upplevelse. Vi finns här för att besvara alla dina frågor och säkerställa att du känner dig trygg och bekväm genom hela processen, från konsultation till uppföljning efter behandlingen.

Boka Din Kostnadsfria Konsultation

Om du är ny kund eller inte har besökt oss på över sex månader, börjar vi alltid med en kostnadsfri konsultation. Detta gör att vi kan diskutera dina önskade resultat och utforma en skräddarsydd behandlingsplan som passar just dig.

Investera i ditt utseende och ditt välmående med botoxbehandlingar på Maysam Beauty Clinic i Kungsholmen. Boka din konsultation idag och upptäck hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål med professionella och personliga behandlingar.

Fillersbehandlingar för dig i Kungsholmen

Varför Välja Fillers på Maysam Beauty Clinic?

Expertis och Erfarenhet: Maysam, grundaren av vår klinik, har en masterutbildning inom botox och fillers samt över fem års erfarenhet inom estetisk medicin. Hennes omfattande kunskap och skicklighet säkerställer att varje behandling utförs med högsta precision och säkerhet.

Anpassade Behandlingar: Vi förstår att varje individ har unika behov och önskemål. Under din kostnadsfria konsultation diskuterar vi dina mål och skräddarsyr en behandlingsplan som är anpassad efter dina specifika förutsättningar. Oavsett om du vill återställa volym, släta ut rynkor eller förbättra ansiktskonturerna, har vi lösningen för dig.

Fördelar med Fillers:

 • Återställd Volym och Struktur: Fillers kan effektivt återställa förlorad volym och förbättra ansiktskonturer, vilket ger ett ungdomligare utseende.
 • Reducerade Rynkor och Fina Linjer: Våra fillerbehandlingar kan släta ut rynkor och fina linjer, särskilt runt munnen, ögonen och pannan.
 • Naturliga Resultat: Vi använder endast CE-märkta hyaluronsyra-fillers som ger naturliga och långvariga resultat.
 • Behandling av Specifika Områden: Fillers kan användas för att förbättra flera områden i ansiktet, inklusive läppar, kindben, käklinje och under ögonen.

Säkerhet och Kvalitet: På Maysam Beauty Clinic använder vi endast de bästa produkterna från pålitliga leverantörer för att säkerställa att varje behandling är säker och effektiv. Vår klinik följer strikta säkerhetsprotokoll för att garantera att du får de bästa möjliga resultaten.

Professionell och Omtänksam Personal: Vårt team av certifierade behandlare är dedikerade till att ge dig en exceptionell upplevelse. Vi finns här för att besvara alla dina frågor och säkerställa att du känner dig trygg och bekväm genom hela processen, från konsultation till uppföljning efter behandlingen.

Boka Din Kostnadsfria Konsultation

Om du är ny kund eller inte har besökt oss på över sex månader, börjar vi alltid med en kostnadsfri konsultation. Detta gör att vi kan diskutera dina önskade resultat och utforma en skräddarsydd behandlingsplan som passar just dig.

Investera i ditt utseende och ditt välmående med fillerbehandlingar på Maysam Beauty Clinic i Kungsholmen. Boka din konsultation idag och upptäck hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål med professionella och personliga behandlingar.

Varför ska du välja Maysam Beauty Clinic?

Behandlingar

Utbildningar

Nöjda kunder

Öppettider

Mån-Fre: 11:00 – 18:00

Lördag: 11:00 – 18:00

Söndag: Stängt

Besök oss

Viksängsvägen 2A

15270, Södertälje.

Maysam@maysambeautyclinic.se

Sociala medier

Ring oss

 Maysam Beauty Clinic © 2024 – Skapad av Contact Media Sverige AB.