Ejal40

Förbättra fasthet med Ejal40

På Maysam Beauty Clinic i Södertälje erbjuder vi Ejal40-behandlingar, som är utformade för att förbättra hudens styrka och smidighet.

Ejal40 stimulerar hudceller att producera kollagen och elastin, vilka är avgörande för hudens fasthet och elasticitet. Behandlingen hjälper till att reducera rynkor och förbättra hudtonen. Dessutom innehåller Ejal40 hyaluronsyra som bidrar till att binda fukt i huden, vilket ger en djup återfuktning.

En effektiv behandling

Ejal40-behandlingar på Maysam Beauty Clinic erbjuder en effektiv lösning för att återställa hudens ungdomliga utseende. Genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin förbättrar Ejal40 hudens struktur och elasticitet. Hyaluronsyran i behandlingen bidrar till att binda fukt, vilket ger en återfuktad och fräsch hud. Vi rekommenderar en serie av tre behandlingar med två veckors mellanrum för optimala resultat. Därefter kan behandlingen upprepas 2-3 gånger per år för att bibehålla effekten.

Ejal40 för en återfuktad & föryngrad hud

På Maysam Beauty Clinic erbjuder vi Ejal40-behandlingar som effektivt återfuktar och föryngrar huden. Hyaluronsyran i Ejal40 binder fukt i huden och ger en intensiv återfuktning inifrån. Samtidigt stimulerar behandlingen hudens kollagen- och elastinproduktion, vilket gör huden fastare och mer elastisk. En serie av tre behandlingar rekommenderas för bästa resultat, med underhållsbehandlingar 2-3 gånger per år. Boka en konsultation för att upptäcka hur Ejal40 kan förbättra din huds utseende och känsla.

Vill du läsa våra recensioner eller se fler referensbilder?

Vill du läsa recensioner om Maysam Beauty Clinic? Tryck här – Vi finns på sociala medier, vill du se bilder på utförda behandlingar? Besök gärna vår instagram! 

Upptäck Ejal40 – En boost för din hy

Upplev en naturlig hudförnyelse med Ejal40 på Maysam Beauty Clinic. Behandlingen aktiverar hudens egna processer för att producera kollagen och elastin, vilket resulterar i en fastare och smidigare hud.

Ejal40 bidrar också till att förbättra hudtonen och reducera rynkor, samtidigt som hyaluronsyran återfuktar huden på djupet. Våra certifierade behandlare anpassar varje behandling efter dina specifika behov för att säkerställa att du får de bästa möjliga resultaten.

 

Maysam Beauty Clinic

Öppettider

Mån-Fre: 11:00 – 18:00

Lördag: 11:00 – 18:00

Söndag: Stängt

Besök oss

Viksängsvägen 2A

15270, Södertälje.

Maysam@maysambeautyclinic.se

Sociala medier

Ring oss

 Maysam Beauty Clinic © 2024 – Skapad av Contact Media Sverige AB.