Profihilo

Förbättra din hudstruktur med Profihilo

På Maysam Beauty Clinic i Södertälje erbjuder vi Profhilo-behandlingar, som stärker och stramar upp huden samt motverkar slapphet.

Profhilo använder en unik sammansättning av lågmolekylär hyaluronsyra som stimulerar kroppens egen produktion av hyaluronsyra. Behandlingen ger en åtstramande effekt, förbättrar hudens fasthet och elasticitet och minskar slapphet. Med sin biokompatibla och säkra formel är Profhilo en utmärkt lösning för att återställa hudens ungdomlighet.

Ge din hy vad den förtjänar

Profhilo-behandlingar på Maysam Beauty Clinic erbjuder en effektiv metod för att återfå hudens fasthet och återfuktning. Profhilo stimulerar produktionen av kollagen, elastin och fett, vilket bidrar till en förbättrad hudstruktur och minskade rynkor.

Behandlingen interagerar med din egen vävnad och främjar ny kollagenproduktion, vilket resulterar i en stramare och mer definierad hud. Vi rekommenderar två behandlingar med fyra veckors mellanrum för optimala resultat, med underhållsbehandlingar var 6-12 månad.

Det känns – naturligt

Upplev naturlig hudförnyelse med Profhilo på Maysam Beauty Clinic. Profhilo arbetar på stamcellsnivå och stimulerar hudens naturliga processer för att producera kollagen och elastin.

Den biokompatibla hyaluronsyran återskapar förlorad vävnad och återfuktar huden på djupet. Behandlingen utförs genom injektioner på fem punkter på varje sida av ansiktet, och resultaten syns efter cirka åtta veckor. För optimal effekt bör behandlingen upprepas regelbundet.

Vill du läsa våra recensioner eller se fler referensbilder?

Vill du läsa recensioner om Maysam Beauty Clinic? Tryck här – Vi finns på sociala medier, vill du se bilder på utförda behandlingar? Besök gärna vår instagram! 

Återfukta, återge glans & njut av föryngrad hud på nästintill 0 tid.

På Maysam Beauty Clinic erbjuder vi Profhilo-behandlingar som återfuktar och stramar upp huden. Hyaluronsyran i Profhilo binder fukt och förbättrar hudens elasticitet och fasthet.

Behandlingen är snabb och enkel, med minimal återhämtningstid. Resultaten inkluderar en förbättrad hudton, minskad slapphet och ett ungdomligare utseende. 

Maysam Beauty Clinic

Öppettider

Mån-Fre: 11:00 – 18:00

Lördag: 11:00 – 18:00

Söndag: Stängt

Besök oss

Viksängsvägen 2A

15270, Södertälje.

Maysam@maysambeautyclinic.se

Sociala medier

Ring oss

 Maysam Beauty Clinic © 2024 – Skapad av Contact Media Sverige AB.