Hyalase

Korrigera & återställ misslyckade fillersbehandlingar med Hyalase

På Maysam Beauty Clinic erbjuder vi Hyalase-behandlingar, som använder hyaluronidase för att bryta ner hyaluronsyra (HA) i estetiska behandlingar.

Hyalase är särskilt användbar för att korrigera misslyckade fillersbehandlingar, behandla klumpar och asymmetri. Hyalase är ett licenspreparat godkänt av Läkemedelsverket, vilket innebär att endast kliniker med rätt licens har tillgång till detta läkemedel. Vår erfarna personal använder Hyalase för att återställa och ta bort fillers, både i akuta situationer och när patienter inte är nöjda med tidigare fillerresultat.

Effektiv fillerskorrigering

Hyalase är en kraftfull enzymbaserad behandling som snabbt och effektivt bryter ner oönskade hyaluronsyra-fillers. På Maysam Beauty Clinic använder vi Hyalase för att rätta till komplikationer från tidigare fillersbehandlingar, såsom felaktig placering eller överfyllning.

Effekterna av Hyalase börjar synas inom 48 timmar och kan fortsätta förbättras upp till två veckor efter behandlingen. Detta gör Hyalase till en idealisk lösning för att återställa naturliga ansiktskonturer och säkerställa att du är nöjd med ditt utseende.

Säker och Pålitlig Fillerkorrigering

Maysam Beauty Clinic är licensierad av Läkemedelsverket för att använda Hyalase, vilket säkerställer att våra behandlingar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Hyalase används för att bryta ner hyaluronsyra-fillers i fall av asymmetri, klumpar eller andra komplikationer. Vår skickliga personal är tränad i att använda Hyalase på ett säkert och effektivt sätt, vilket ger dig trygghet och säkerhet i varje behandling. Priser för Hyalase-behandlingar börjar från 1800 kr.

Vill du läsa våra recensioner eller se fler referensbilder?

Vill du läsa recensioner om Maysam Beauty Clinic? Tryck här – Vi finns på sociala medier, vill du se bilder på utförda behandlingar? Besök gärna vår instagram! 

Återställ ditt naturliga utseende med Hyalase

På Maysam Beauty Clinic erbjuder vi Hyalase-behandlingar för att korrigera och justera tidigare fillersbehandlingar. Hyalase är ett enzym som bryter ner hyaluronsyra, vilket är idealiskt för att ta bort oönskade eller misslyckade fillers.

Behandlingen kan snabbt förbättra områden med överfyllning, felaktig placering eller asymmetri. Resultaten syns vanligtvis inom 48 timmar och kan fortsätta förbättras upp till två veckor. Kontakta oss för att boka en konsultation och upptäck hur Hyalase kan hjälpa dig att återfå ditt naturliga utseende. 

 

Maysam Beauty Clinic

Öppettider

Mån-Fre: 11:00 – 18:00

Lördag: 11:00 – 18:00

Söndag: Stängt

Besök oss

Viksängsvägen 2A

15270, Södertälje.

Maysam@maysambeautyclinic.se

Sociala medier

Ring oss

 Maysam Beauty Clinic © 2024 – Skapad av Contact Media Sverige AB.