Botox

Uppnå ett felfritt utseende med Botox

Botox är en populär och effektiv behandling för att reducera rynkor och fina linjer, vilket ger en föryngrad och fräschare hud. På Maysam Beauty Clinic i Södertälje erbjuder vi professionella botox-behandlingar som tar bort rynkor runt panna, ögon och mun.

Med snabba sessioner på 15-40 minuter, minimal återhämtningstid och naturliga resultat, är botox den perfekta lösningen för dig som vill uppnå ett smidigare och ungdomligare utseende utan kirurgiska ingrepp. Våra erfarna behandlare anpassar varje behandling för att säkerställa att du uppnår ditt estetiska mål på ett säkert och effektivt sätt.

 

Fem års erfarenhet inom Botoxbehandlingar. Masterutbildning inom Botox.

Botox mot Svettningar

Botox kan effektivt blockera dina svettkörtlar och minska överdriven svettning. På Maysam Beauty Clinic erbjuder vi konsultationer för att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för dina behov. Boka en kostnadsfri konsultation idag och upptäck hur botox kan förbättra din livskvalitet genom att kontrollera överdriven svettning.

Botox Glabella

Botox kan effektivt minska bekymmersrynkor och ge dig ett gladare och mer avslappnat utseende. På Maysam Beauty Clinic erbjuder vi kostnadsfria konsultationer för att diskutera dina behov och hitta den bästa lösningen för dig. Boka din fria konsultation idag och upptäck hur botox kan förbättra ditt utseende och självförtroende!

Botox mot Migrän

Kronisk migrän kan ha en betydande inverkan på vardagen. Med botoxbehandling kan du effektivt förebygga smärtan och förbättra din livskvalitet. Boka din behandling på Maysam Beauty Clinic idag och upplev hur botox kan hjälpa dig att hantera kronisk migrän och leva ett mer bekymmersfritt liv.

Botox mot Rynkor

Vissa områden i ansiktet är mer känsliga och benägna att utveckla rynkor. Med botox kan du effektivt släta ut dessa områden och återfå din huds lyster. Boka din behandling hos Maysam Beauty Clinic idag och upplev hur botox kan förbättra ditt utseende och ge dig en strålande, ungdomlig hy.

Botox mot Tandgnissling

Vaknar du ofta med huvudvärk och stela käkar? Vi kan hjälpa dig! Boka en kostnadsfri konsultation hos Maysam Beauty Clinic, så berättar vi hur botox kan användas för att behandla tandgnissling och lindra dina besvär. Upptäck hur botox kan förbättra din livskvalitet genom att minska smärta och spänningar. Boka din konsultation idag!

Botox mot Gummy Smile

Effektiv Rynkreducering

På Maysam Beauty Clinic i Södertälje erbjuder vi fillersbehandlingar som återställer volym och förbättrar ansiktskonturer. Våra högkvalitativa CE-märkta fillers används för att fylla ut läppar, definiera kindben och mjuka upp linjer runt munnen. Resultaten är omedelbara och naturliga, vilket ger dig ett ungdomligt och fräscht utseende utan kirurgi. Vårt erfarna team skräddarsyr varje behandling för att uppnå harmoniska och estetiskt tilltalande resultat.

Naturliga resultat

En av de största fördelarna med botox är dess förmåga att ge naturliga resultat. Behandlingen minskar rynkor utan att påverka dina ansiktsuttryck, vilket ger ett fräscht och föryngrat utseende. Våra certifierade behandlare arbetar noggrant för att säkerställa att resultaten ser naturliga ut och att du känner dig bekväm och nöjd med ditt utseende.

Bieffekter av Botox – Vad behöver du veta?

En vanlig fråga vi får rörande toxinbehandlingar är deras säkerhet. Vid Maysam Beauty Clinic kan vi försäkra dig om att dessa behandlingar är säkra, förutsatt att ingen allergi föreligger. Botox, som är ett välkänt läkemedel, används inte bara estetiskt för att reducera rynkor och förbättra ansiktssymmetri, utan också medicinskt för att behandla migrän, kraftig svettning och muskelspasmer.

Vid våra estetiska behandlingar injiceras små doser av toxin direkt i musklerna eller precis under huden. Efter injektionen kan man uppleva rodnad och svullnad, liknande ett myggbett, vilket försvinner inom 15 till 30 minuter. Mindre blåmärken kan också uppstå och försvinner vanligtvis inom en vecka. Dessa är normala biverkningar relaterade till injektionsprocessen.

Effekten av toxinet börjar märkas efter några dagar, med en gradvis ökning tills full effekt nås efter 14 dagar. Under denna period kan vissa uppleva övergående ojämnheter, huvudvärk eller en känsla av tyngd i det behandlade området, särskilt i pannan.

Även om biverkningar är ovanliga och tillfälliga, är det viktigt att veta att de försvinner när toxinet har uppnått sin fulla effekt. Om du upplever några biverkningar, kan du vara trygg med att de kommer att avta inom kort tid.

Vi på Maysam Beauty Clinic är här för att säkerställa att din behandling är så säker och bekväm som möjligt. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar!

Vill du läsa våra recensioner eller se fler referensbilder?

Vill du läsa recensioner om Maysam Beauty Clinic? Tryck här – Vi finns på sociala medier, vill du se bilder på utförda behandlingar? Besök gärna vår instagram!

På Google Reviews har vi över 150 recensioner och betyget 5,0 stjärnor.

En anpassad behandling

På Maysam Beauty Clinic anpassar vi varje botox-behandling efter dina specifika behov och mål. Under en inledande konsultation diskuterar vi dina önskemål och bedömer de områden som ska behandlas för att skapa en skräddarsydd behandlingsplan. Detta tillvägagångssätt säkerställer att du får de bästa möjliga resultaten, skräddarsydda efter dina unika ansiktsdrag och estetiska mål.

 

Maysam Beauty Clinic

Öppettider

Mån-Fre: 11:00 – 18:00

Lördag: 11:00 – 18:00

Söndag: Stängt

Besök oss

Viksängsvägen 2A

15270, Södertälje.

Maysam@maysambeautyclinic.se

Sociala medier

Ring oss

 Maysam Beauty Clinic © 2024 – Skapad av Contact Media Sverige AB.