Om Maysam Beauty Clinic

Din skönhetsklinik i Södertälje

Välkommen till Maysam Beauty Clinic – din destination för avancerade skönhetsbehandlingar i hjärtat av Södertälje. Vi är specialiserade på att framhäva din naturliga skönhet genom skräddarsydda behandlingar, utförda av våra högkvalificerade och certifierade terapeuter. Vår klinik erbjuder en avkopplande miljö där du kan känna dig trygg och omhändertagen. Vi använder endast de senaste teknikerna och de bästa produkterna inom skönhetsvård för att säkerställa att du får de bästa möjliga resultaten.

På Maysam Beauty Clinic erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar, inklusive fillers, botox, PRP, Hyalase, BioRePeel, microneedling och djup ansiktsrengöring. Varje behandling är noggrant utformad för att möta dina individuella behov och önskemål, med fokus på att ge dig en strålande och ungdomlig hud. Vi tror på att skönhet kommer inifrån och reflekteras på utsidan, därför strävar vi efter att inte bara förbättra ditt yttre utseende, utan även stärka ditt självförtroende och din självkänsla.

Vårt team av experter har lång erfarenhet och djupgående kunskap inom estetiska behandlingar. Vi är dedikerade till att ge dig en personlig service och råd som är anpassade efter dina unika behov. Oavsett om du söker en subtil förbättring eller en dramatisk förvandling, finns vi här för att vägleda dig på din skönhetsresa.

Om Maysam

Maysam är en högt kvalificerad specialist med en masterutbildning i botox och fillers. Med över fem års erfarenhet inom estetiska behandlingar har hon utvecklat en djup förståelse för hur man bäst framhäver och förskönar ansiktsdrag. Maysam är känd för sitt noggranna och omsorgsfulla tillvägagångssätt, vilket gör att varje patient känner sig trygg och säker under behandlingen. Hennes expertis och passion för skönhetsvård återspeglas i de fantastiska resultaten och den höga nöjdheten hos hennes kunder.

Vill du läsa våra recensioner eller se fler referensbilder?

Vill du läsa recensioner om Maysam Beauty Clinic? Tryck här – Vi finns på sociala medier, vill du se bilder på utförda behandlingar? Besök gärna vår instagram!

På Google Reviews har vi över 150 recensioner och betyget 5,0 stjärnor.

Varför ska du välja Maysam Beauty Clinic?

Behandlingar

Utbildningar

Nöjda kunder

Öppettider

Mån-Fre: 11:00 – 18:00

Lördag: 11:00 – 18:00

Söndag: Stängt

Besök oss

Viksängsvägen 2A

15270, Södertälje.

Maysam@maysambeautyclinic.se

Sociala medier

Ring oss

 Maysam Beauty Clinic © 2024 – Skapad av Contact Media Sverige AB.