Ansiktsbehandlingar

Unna dig det bästa inom ansiktsbehandlingar i Södertälje

På Maysam Beauty Clinic i Södertälje erbjuder vi ett brett utbud av avancerade ansiktsbehandlingar som är utformade för att förbättra hudens hälsa och utseende.

Våra behandlingar inkluderar allt från djupgående rengöring och exfoliering till avancerade procedurer som BioRePeel och microneedling. Oavsett din hudtyp eller dina specifika behov, strävar vi efter att ge dig en personlig och effektiv hudvårdsupplevelse. Våra certifierade terapeuter använder de senaste teknikerna och de bästa produkterna för att säkerställa att du uppnår de bästa möjliga resultaten. Upptäck hur våra ansiktsbehandlingar kan ge dig en strålande, frisk och ungdomlig hud.

Biorepeel – Förnyelse & vitalitet

BioRePeel är en innovativ, tvåfasig medicinsk peeling med en biostimulerande, vitaliserande och peelande effekt. Denna behandling är perfekt för att minska porer, exfoliera och avlägsna döda hudceller, samt rengöra och syresätta huden. BioRePeel stimulerar kollagenproduktionen och minskar pigment, vilket ger en anti-aging effekt och minskar fina linjer.

Behandlingen är också effektiv för att behandla akne och akneärr, återfukta huden och förbättra hudens struktur och tjocklek. Vi rekommenderar minst tre behandlingar med en intervall på 1-2 veckor för bästa resultat. Undvik behandling om du har allergier, använder retinolprodukter, är gravid eller ammar, tar aknemedicin eller antibiotika, eller har tendens att bilda keloidärr.

Lyxig microneedling – Komplett hudvård

Microneedling med 10 mikronålar skapar tusentals mikrokanaler i huden, vilket stimulerar bildandet av nytt kollagen. Mikrokanalerna gör det möjligt att slussa ned aktiva ämnen som hyaluronsyra på djupet i huden, vilket ger en optimal stimulerande effekt på kollagenet.

Denna lyxiga behandling inkluderar djup ansiktsrengöring, ansiktsmassage, extraktor för blackheads, kemisk peeling, microneedling med vitamincocktail, lugnande Aloe vera-mask, LED-terapilampa och avslutande ansiktslugnande kräm. Microneedling är effektiv för att behandla fina linjer och rynkor, pigmenteringar, akneärr, slapp hud, stora porer och bristningar. Vi rekommenderar en kur på 3-6 behandlingar för optimalt resultat.

Vill du läsa våra recensioner eller se fler referensbilder?

Vill du läsa recensioner om Maysam Beauty Clinic? Tryck här – Vi finns på sociala medier, vill du se bilder på utförda behandlingar? Besök gärna vår instagram! 

Djup ansiktsrengöring

Djup ansiktsrengöring på Maysam Beauty Clinic ger dig en renare och friskare hud genom att noggrant avlägsna orenheter och döda hudceller.

Behandlingen tar cirka 80 minuter och inkluderar rengöring, exfoliering, ånga, extraktion av pormaskar, en avslappnande ansiktsmassage och en närande mask. Djup ansiktsrengöring är idealisk för att förbättra hudens textur och ton, reducera akne och andra hudproblem samt ge huden en strålande lyster. Regelbunden djup rengöring är en viktig del av en effektiv hudvårdsrutin och hjälper till att hålla huden frisk och balanserad. 

 

Maysam Beauty Clinic

Öppettider

Mån-Fre: 11:00 – 18:00

Lördag: 11:00 – 18:00

Söndag: Stängt

Besök oss

Viksängsvägen 2A

15270, Södertälje.

Maysam@maysambeautyclinic.se

Sociala medier

Ring oss

 Maysam Beauty Clinic © 2024 – Skapad av Contact Media Sverige AB.