PRP

Förnya din hud med PRP – Platelet Rich Plasma

På Maysam Beauty Clinic i Södertälje erbjuder vi PRP-behandlingar, en avancerad metod för hudföryngring som utnyttjar kroppens egna tillväxtfaktorer.

PRP stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket resulterar i förbättrad hudton och textur. Behandlingen tar cirka 45 minuter och är idealisk för att reducera fina linjer, rynkor och acneärr. Med PRP får du naturliga resultat och en strålande, ungdomlig hud utan kirurgi.

Fördelar med PRP Behandlingar

PRP-behandlingar på Maysam Beauty Clinic erbjuder en rad fördelar. Genom att använda kroppens egna tillväxtfaktorer främjar PRP hudens naturliga reparationsprocess och förbättrar dess kvalitet. Resultaten inkluderar minskade rynkor, förbättrad hudelasticitet och en jämnare hudton. Behandlingen har minimal återhämtningstid och inga risker för allergiska reaktioner, vilket gör den till ett säkert och effektivt val för hudföryngring.

Naturlig hudföryngring

Upplev en naturlig hudföryngring med PRP på Maysam Beauty Clinic. Våra certifierade behandlare använder den senaste tekniken för att säkerställa att du får optimala resultat. PRP-behandlingen återställer hudens vitalitet och ger en långvarig förbättring av hudens utseende. Boka en konsultation för att diskutera dina hudvårdsbehov och upptäck hur PRP kan hjälpa dig att uppnå en strålande och ungdomlig hud.

Vill du läsa våra recensioner eller se fler referensbilder?

Vill du läsa recensioner om Maysam Beauty Clinic? Tryck här – Vi finns på sociala medier, vill du se bilder på utförda behandlingar? Besök gärna vår instagram! 

Kan användas för förbättrad hårkvalité

På Maysam Beauty Clinic erbjuder vi PRP-behandlingar för både hudföryngring och stimulering av hårväxt. PRP främjar blodcirkulationen och ökar näringstillförseln till hårsäckarna, vilket kan förbättra hårkvaliteten och minska håravfall.

Behandlingen är snabb, säker och anpassas efter dina individuella behov. Med PRP kan du uppnå en friskare hud och starkare hår, med naturliga och långvariga resultat.

 

Maysam Beauty Clinic

Öppettider

Mån-Fre: 11:00 – 18:00

Lördag: 11:00 – 18:00

Söndag: Stängt

Besök oss

Viksängsvägen 2A

15270, Södertälje.

Maysam@maysambeautyclinic.se

Sociala medier

Ring oss

 Maysam Beauty Clinic © 2024 – Skapad av Contact Media Sverige AB.