Fillers

Förbättra konturer eller få mer fyllighet.

Fillers är en mångsidig behandling som återställer volym och förbättrar ansiktskonturer. På Maysam Beauty Clinic använder vi endast CE-märkta fillers av högsta kvalitet, inköpta i Sverige.

Behandlingarna inkluderar fyllning av läppar, definiering av kindben, och utjämning av nasolabiala veck och marionettlinjer. En session tar 30-60 minuter och resultaten är omedelbara med minimal återhämtningstid.

Hur utförs en Fillerbehandling på Maysam Beauty Clinic?

Vid behandlingar med fillers använder vi oftast en trubbig kanyl (cannula), vilket minskar risken för blåmärken och svullnad. Tekniken anpassas alltid efter det specifika behandlingsområdet, det önskade resultatet och vad som är bäst och säkrast för dig som patient. Före behandlingen kan vi erbjuda lokalbedövning, varefter fillern injiceras i det förutbestämda området för att skapa volym, förbättra hudkvalitén, forma konturer eller korrigera defekter.

Finns det biverkningar?

Vanliga biverkningar inkluderar rodnad, svullnad och lätt ömhet i det behandlade området. Dessa brukar avta inom några dagar efter behandlingen. Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vilka produkter använder vi på Maysam Beauty Clinic?

På Maysam Beauty Clinic använder vi endast CE-märkta kvalitetsfillers som vi köper direkt från tillverkaren, utan mellanhänder. Vårt främsta mål är att erbjuda dig säkra och högkvalitativa produkter och behandlingar, så att du kan känna dig trygg och nöjd med resultatet.

Beroende på syftet med din behandling kan vi använda olika typer av fillers, inklusive hyaluronsyrebaserade fillers samt Radiesse (MERZ) och Profhilo (IBSA). Behandlingen anpassas alltid efter dina individuella behov och det specifika området som ska behandlas, vilket din behandlare diskuterar i detalj med dig under konsultationen.

Kombinera flera behandlingar behandlingar för optimar hudhälsa

Investera i din hud idag och dra nytta av fördelarna på både kort och lång sikt. Alla våra kombinationsbehandlingar skräddarsys efter dina unika behov och önskemål, för att ge dig den bästa möjliga lösningen. Våra injektionsbehandlare och hudterapeuter samarbetar för att skapa en behandlingsplan som passar just dig.

Vi kombinerar ofta våra behandlingar med klinisk hudvård för hemmabruk, så kallade cosmeceuticals. Vi förlitar oss på högkvalitativa produkter från IS Clinic och Mesoestetic, som kan kombineras för att optimera din hudvårdsrutin.

Förbättra din skönhet med fillers 

På Maysam Beauty Clinic i Södertälje erbjuder vi fillersbehandlingar som återställer volym och förbättrar ansiktskonturer. Våra högkvalitativa CE-märkta fillers används för att fylla ut läppar, definiera kindben och mjuka upp linjer runt munnen. Resultaten är omedelbara och naturliga, vilket ger dig ett ungdomligt och fräscht utseende utan kirurgi. Vårt erfarna team skräddarsyr varje behandling för att uppnå harmoniska och estetiskt tilltalande resultat.

Återställ volym & struktur med en fillersbehandling

Fyll ut och föryngra ditt ansikte med våra professionella fillersbehandlingar på Maysam Beauty Clinic. Våra behandlingar hjälper till att släta ut rynkor, definiera ansiktskonturer och ge volym till områden som läppar och kindben. Vi använder endast CE-märkta produkter av högsta kvalitet, inköpta i Sverige, för att garantera säkerhet och effektiva resultat. Vår personliga och noggranna konsultation säkerställer att dina unika behov och önskemål möts.

Läppfillers

Läppfillers på Maysam Beauty Clinic ger dig naturligt fylliga och välformade läppar. Vi erbjuder både Russian- och vanlig teknik beroende på dina önskemål. Behandlingen tar cirka 40 minuter och börjar med en konsultation för att förstå dina mål. Fillers som används är CE-märkta och köpta i Sverige för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Fördelarna med läppfillers inkluderar omedelbar volym, förbättrad symmetri och definierade konturer. Efter behandlingen rekommenderas att undvika kaffe, te, stark mat och gamla läpprodukter för att optimera resultatet och läkningsprocessen. 

Näskorrigering med fillers

Näskorrigering med fillers på Maysam Beauty Clinic är en icke-kirurgisk behandling som snabbt och effektivt förbättrar näsans form och symmetri. Genom att använda högkvalitativa CE-märkta fillers kan vi korrigera ojämnheter, lyfta näsryggen eller definiera nästippen. Behandlingen tar cirka 30-60 minuter och resultaten är omedelbara med minimal återhämtningstid. Fördelarna med denna metod inkluderar en förbättrad näsprofil utan behov av kirurgi, kort läkningsperiod och naturliga resultat. Våra erfarna behandlare säkerställer att varje behandling anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

Tear Trough (Fillers mot Mörka Ögonringar)

Tear trough-behandling med fillers är en effektiv lösning för att reducera mörka ringar och håligheter under ögonen. På Maysam Beauty Clinic använder vi CE-märkta fillers för att återställa volym och minska skuggor som ger ett trött utseende. Behandlingen tar cirka 30-60 minuter och resultaten syns omedelbart, vilket ger ett piggare och mer ungdomligt utseende. Fördelarna inkluderar en förbättrad hudstruktur, minskade tecken på trötthet och ett naturligt resultat utan kirurgi. Våra behandlare skräddarsyr varje behandling för att uppnå en jämn och harmonisk hudton under ögonen.

Vill du läsa våra recensioner eller se fler referensbilder?

Vill du läsa recensioner om Maysam Beauty Clinic? Tryck här – Vi finns på sociala medier, vill du se bilder på utförda behandlingar? Besök gärna vår instagram!

På Google Reviews har vi över 150 recensioner och betyget 5,0 stjärnor.

Naturligt fylliga läppar & definierade ansiktskonturer

Få ett naturligt ungdomligt utseende med fillersbehandlingar på Maysam Beauty Clinic. Våra erfarna behandlare använder högkvalitativa fillers för att fylla ut läppar, minska rynkor och förbättra ansiktskonturer. Med fokus på säkerhet och naturliga resultat erbjuder vi skräddarsydda behandlingar som framhäver din skönhet på bästa sätt. Boka en konsultation för att diskutera dina estetiska mål och upptäck hur fillers kan förbättra ditt utseende och självförtroende.

 

Maysam Beauty Clinic

Konturera & Korrigera med Fillers

För att förbättra och framhäva dina ansiktsdrag, släta ut rynkor och linjer, eller återställa förlorad volym i specifika områden, erbjuder vi på Maysam Beauty Clinic säkra och effektiva behandlingar med fillers. Våra fillers kan ge din hud mer volym och struktur samtidigt som de förbättrar hudens utseende.

Behandlingsområden

Mellanskiktet (Mid face): Detta inkluderar kindben, kinder, insjunkningar under ögonen och näsan.

Nedre delen (Lower face): Här behandlar vi käklinjen, käkvinkeln och hakan.

Övre delen (Upper face): Fokus på att återställa volymen runt tinningarna och pannan.

Ett annat populärt behandlingsområde är läpparna, som kan förlora volym med åldern och utveckla fina linjer runt det periorala området. Fillers kan även användas för att korrigera ärr, akne, skador eller ojämnheter i huden.

Hyaluronsyrebaserad Filler

Hyaluronsyra, som finns naturligt i vår hud och leder, används i våra fillers för att ge huden extra fukt och spänst. För att förhindra att hyaluronsyran bryts ner för snabbt, tillsätts BDDE. Våra hyaluronsyrebaserade fillers är CE-märkta och klassificerade som medicintekniska produkter av klass III, vilket garanterar säkerhet och effektivitet.

Komplementerande Behandlingar

För att uppnå ett hållbart och långvarigt resultat rekommenderar vi klinisk hudvård och andra klinikbehandlingar som komplement till din fillerbehandling. Detta hjälper till att förbättra och optimera hudens hälsa.

Boka din konsultation på Maysam Beauty Clinic idag och upptäck hur våra fillers kan förbättra och framhäva din naturliga skönhet!

Öppettider

Mån-Fre: 11:00 – 18:00

Lördag: 11:00 – 18:00

Söndag: Stängt

Besök oss

Viksängsvägen 2A

15270, Södertälje.

Maysam@maysambeautyclinic.se

Sociala medier

Ring oss

 Maysam Beauty Clinic © 2024 – Skapad av Contact Media Sverige AB.