Botox Huddinge

Maysam är en utav Sveriges främsta specialister inom Botox Huddinge

Botox Huddinge - En snabb och smärtfri behandling

Huddinge mest erablerade skönhetsklinik specialiserad på botox har utfört behandlingar inom botox i många år!

Vi har legitimerad och certifierad personal med god erfarenhet och knivskarp kompetens som resulterar i många nöjda kunder!

Maysam Beauty Clinic arbetar med de mest högkvalitativa produkterna som finns på marknaden och väljer enbart de mest etablerade varumärken från välkända leverantörer för att du som kund ska få det bästa inom botox.

Maysam som utför behandlingarna är certifierad genom utbildning från MyBeauty Academy som är en väl respekterad och framför allt prestigefylld utbildning med god renommé

Kvalitétssäkrad och förstklassig behandling med Botox Huddinge

En Skönhetsklinik specialiserad på Botox Huddinge

Hos oss finner du en väletablerad klinik som är specialiserad på behandlingar så som Botox, Fillers, PRP, med mera! Se alla våra behandlingar och boka tid genom Boka direkt

Maysam Beauty Clinic erbjuder Botoxbehandlingar i Södertälje av högsta kvalitet. Maysam som driver skönhetskliniken har en bred expertis och har sett branschens utveckling genom tid vilket innebär att hon vet vikten av att ha rätt expertis och kompetens för ett lyckat slutresultat som givetvis skall möta förväntningarna. Hos oss för du ett personligt och framförallt professionellt bemötande! Välkommen till Södertäljes mest eftertraktade skönhetsklinik!

Maysam Beauty Clinic

Välkommen till Maysam Beauty Clinic där legitimerad sjuksköterska utför fillers och botoxbehandlingar.

Maysam som utför arbetet har utbildningar så som;

  • Legitimerad Sjuksköterska (MDH Högskola 2015)
  • Masterutbildning på BOTOX och Filler
  • Masterutbildning på eventuella komplikationer som kan uppstå.
  • Masterutbildning på läppar